Remote werken Tiny House Nederland

Navigatiemenu

Populaire Tiny Houses in Nederland met werkplek

Wil jij een week thuiswerken in een andere omgeving? We hebben een paar mooie Tiny Homes met werkplek voor je opgezocht. 

Populaire Tiny Homes met werkplek in Nederland voor remote werkers

Vanaf €540 per week

Tiny House Limburg

Maasduinen, Limburg, Nederland

tiny home icon green

Tiny home

Safe Wifi icon

Snel & veilig Wi-Fi

remote work icon

Werkplek met sta bureau

Workation in een tiny home bij Europarcs Maasduinen

Details
europarcs.nl

Vanaf €630 per week

Tiny House Veluwe

Beekbergen, Gelderland, Nederland

tiny home icon green

Tiny home

Safe Wifi icon

Snel & veilig Wi-Fi

remote work icon

Werkplek aan keukentafel

Workation in een tiny home bij Europarcs Beekbergen

Details
europarcs.nl

Vanaf €540 per week

Tiny House IJsselmeer

Biddinghuizen, Flevoland, Nederland

tiny home icon green

Tiny home

Safe Wifi icon

Snel & veilig Wi-Fi

remote work icon

Werkplek aan keukentafel

Workation in een tiny home bij Europarcs Biddinghuizen

Details
europarcs.nl

Kijk op Europarcs Tiny HousesVakantieadressen.nl of Privékantoortje.nl voor een grotere selectie Tiny Homes met werkplek. Of ontdek andere populaire plekken om remote te werken in Nederland.

Hoe is het om Remote te Werken vanuit een Tiny House?

Werken vanuit een knus huisje dat van alle gemakken is voorzien, met comfortabele werkplek, midden in de natuur. Klinkt zo gek nog niet! Tiny Houses zijn in opkomst in Nederland. Niet alleen als uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie, maar ook als tijdelijke home-away-from-home voor als de muren thuis op je opkomen

Een Tiny House is even iets anders van een standaard vakantiehuisje. De ligging van deze tiny houses in de bossen of op de Veluwe maakt het extra aantrekkelijk. De huisjes zijn vaak goed uitgerust met kachel, keuken en fijne zithoek. Ideaal voor een workation in Nederland. 

Overweeg je een workation in een tiny house, kies dan een tiny house met werkplek en goede Wi-Fi. Een hutje op de heide klinkt wellicht idyllisch maar een betrouwbare snelle internetverbinding is cruciaal als je ontspannen remote wilt werken. 

Het aanbod van tiny houses met werkplek in Nederland is de afgelopen jaren fors toegenomen. Je hebt tegenwoordig ruime keus uit mooi uitgeruste tiny homes met snelle Wi-Fi en een prettige werkplek in een groot aantal vakantieparken. Perfect voor een tiny house workation.

Wat is een Tiny House?

De naam zegt het eigenlijk al. Een tiny house is klein huis(je) met een (zeer) beperkt woonoppervlak. Typische tiny houses hebben een woonoppervlak van 10m2 tot 40m2. Het leuke van deze huisjes is dat ze vaak wel van (bijna) alle gemakken voorzien. 

Waarom zijn tiny houses een ding? In de filosofie achter de Tiny House-beweging staan ‘tevreden zijn met minder’ en ‘je leven terugbrengen tot haar essentie’ centraal. Hoeveel leefruimte heb je nodig om gelukkig zijn? 

In Amerika is er een trend om tiny houses op wielen te bouwen. Eigenaren van deze tiny houses hebben vaak geen hypotheek en parkeren hun tiny houses op de mooiste plekjes. De gedachte is dat door je met minder te omringen je ruimte creëert voor andere dingen, zoals relaties en nieuwe ervaringen. Een Tiny House is niet zozeer het doel, maar het middel om een vrijer leven te leiden.

De nieuwe trend: Remote werken vanuit een Tiny Office

Je hoort het steeds vaker. Mensen die een tiny office in hun achtertuin plaatsen om in alle rust te kunnen werken vanuit een comfortabele werkplek. Nu remote werken en thuiswerken meer wordt omarmd door werknemers en werkgevers hebben mensen behoefte aan een inspirerende werkplek aan huis.

De tijd van een houten hutje in de achtertuin is voorbij. Je kunt tegenwoordig werken in de meest gaaf ontworpen tiny offices.

Bron: HelloWood
Bron: Livit
Bron: Autonomous

Liever eerst uitproberen voordat je een tiny office koopt? Of wil je gewoon je thuiskantoor even ontvluchten? Huur een tiny office in een vakantiepark bij jou in de buurt.

Populaire Tiny Offices in Nederland voor remote werkers

€30 per dagdeel

Tiny Office Drenthe

Otterlo, Drenthe, Nederland                                                                                               

remote work icon

Ergonomische werkplek

Safe Wifi icon

Snel & veilig Wi-Fi

Boek jouw eigen tiny office bij Europarcs De Zanding

Details
europarcs.nl

€30 per dagdeel

Tiny Office Noord-Holland

Spaarnwoude, Noord-Holland, Nederland                                                           

remote work icon

Ergonomische werkplek

Safe Wifi icon

Snel & veilig Wi-Fi

Boek jouw eigen tiny office bij Europarcs Spaarnwoude

Details
europarcs.nl

praktische zaken icon

Veelgestelde vragen

Welke voorzieningen heeft een Tiny House?

Tiny homes zijn vaak uitgerust met dezelfde voorzieningen als een normale vakantiewoning. Alles is wellicht wel wat kleiner dan je gewend bent, van een twijfelaar als bed tot een 2-pits kookplaat.

Waar moet je op letten?

Wil je zonder zorgen remote werken vanuit een tiny house. Kies dan een tiny house met goede Wi-Fi, een speciaal ingerichte werkplek en een inspirerende omgeving.

Hoeveel mensen passen in een Tiny house?

De meeste tiny homes zijn ingericht voor 2 personen. Wil je vrienden uitnodigen, hou het gezelschap klein. De meeste tiny houses hebben zitgelegenheid voor max. 5 personen.

Workingfromhammock logo icon

Volledig ontzorgd op workation

Geen zin om je hele workation zelf te regelen? Schrijf je dan hieronder in en wees de eerste die speciaal volledig verzorgde workation deals in z’n inbox ontvangt! 👇

Ja, ik wil op workation. Hou me op de hoogte!

studying icon

Ga goed voorbereid op workation

Meer weten? Lees verder met onze in-depth artikelen.

Tot zover deze bijdrage!

We hopen dat je (nog meer) zin hebt gekregen om je volgende Workation te plannen!