Reisverzekering remote werkers

Vertrek niet zonder de juiste reisverzekering voor jouw workation

Weet jij al welke verzekering je nodig hebt?

Ben je een remote werker op zoek naar de juiste reisverzekering? Zoek niet verder dan onze reisverzekeringstool! Onze tool biedt gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van jouw unieke behoeften als remote werker, waardoor je de verzekering vindt die perfect bij je past.

💻

Bespaar jezelf uren zoekwerk

Niet meer uren zoeken en vergelijken, binnen enkele klikken krijg je persoonlijke aanbevelingen voor het juiste type reisverzekering

🙂

Kies voor de juiste dekking

We houden rekening met jouw specifieke behoeften en geven aanbevelingen voor het type dekking dat bij jouw reis past. Zo kun je met vertrouwen erop uit

💡

Polisverschillen uitgelegd

Bekijk typische dekkingsverschillen tussen verschillende soorten reisverzekeringen voor remote werkers in één handig overzicht

HOE WERKT HET

1

Beantwoord 5 vragen over jouw reisplannen

2

De tool verzamelt automatisch alle relevante gegevens en toont persoonlijke aanbevelingen voor jou

3

De verzekering zelf kun je afsluiten bij jouw eigen verzekeraar of bekijk het aanbod van de door ons vertrouwde verzekeraars

Remote Werk Reisverzekering zoekresultaten screenshot

Wat vinden andere gebruikers 😊

Veelgestelde vragen

Onze reisverzekeringstool is speciaal ontworpen voor remote werkers die van plan zijn in het buitenland te gaan werken en reizen.

Om de juiste type verzekering te kunnen matchen hebben we de volgende gegevens van je nodig: je nationaliteit, bestemming, reisdoel en of je werknemer of freelancer bent.

Nee, onze tool vergelijkt geen polissen of aanbieders. Het geeft alleen een aanbeveling voor het soort dekking dat je nodig hebt en een overzicht van de verschillen in dekking tussen verschillende soorten reisverzekeringen die relevant zijn voor remote werkers.

Nee, onze tool geeft alleen aanbevelingen en een overzicht van de verschillen in dekking. Je kunt jouw polis rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij naar keuze afsluiten.

Ja, wij nemen de veiligheid en privacy van jouw persoonlijke gegevens serieus. Wij slaan jouw gegevens niet op.

Als je aanvullende vragen heeft of hulp nodig hebt bij het gebruik van onze reisverzekeringstool, neem dan contact met ons op via Linkedin.

Vind direct de juiste verzekering!

Geniet van de gemoedsrust wetende dat je de juiste verzekeringsdekking hebt voor jouw volgende remote werk avontuur in het buitenland!

Deel met vrienden en collega's

Facebook
Twitter
LinkedIn

Krijg alle insider tips